015 310 88 73

 

DELFGAUW Delftsestraatweg 48

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 595.000

Houdt u van een karaktervolle woning en zoekt u de ruimte voor uw hobby of werk? Kom dan snel een kijkje nemen aan de Delftsestraatweg 48 te Delfgauw.

Deze karakteristieke vrijstaande woning is namelijk gelegen op een ruim perceel grond van 1.450 m² groot en voorzien van een ruime schuur van 77 m² en leuk eigen stukje weiland.

De woning is geen officieel monument, maar heeft een monumentaal uiterlijk en is in 1900 opgebouwd uit prachtige kleine IJsselsteentjes en voorzien van mooie houten spanten. Verder staat de woning ondanks de hoge leeftijd nog (vrijwel) recht op zijn benen. In latere jaren is de woning aan de achterzijde uitgebreid en aan de voorzijde zwaar geïsoleerd waardoor u binnen het verkeer van de Delftsestraatweg niet hoort.

De woning is ruimer dan u denkt met een leuke woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond en op de verdieping twee ruime slaapkamers. Ook is er een ruime kelder aanwezig. De woning dient intern gerenoveerd te worden, maar is wel altijd keurig onderhouden.

Verder vindt u kenmerken van de tuinbouwgeschiedenis terug. Er is een goed onderhouden ruime schuur met inpandige garage aanwezig en de oude rails loopt nog over het erf. Ook voor dierenliefhebber is deze woning ideaal, want naast de woning ligt een leuke eigen weide.

De kernen van Delfgauw en Pijnacker liggen op slechts enkele honderden meters afstand en ook het mooie Delft met haar stedelijke voorzieningen en diverse recreatie- en natuurgebieden, waaronder de Delftse Hout, Bieslandse Bos en De Balij liggen op korte afstand.

Mocht u geïnteresseerd zijn, bent u van harte welkom voor een bezichtiging. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze makelaar op telefoonnummer 015-3108873.

Indeling woning

De begane grond is als volgt ingedeeld:
- Entree in authentieke hal (1,10 x 6,10 m) met de voormalige vloer nog aanwezig en een systeemplafond.
- Meterkast met electra-aansluiting (6 groepen, ‘slimme meter’).
- Woonkamer (4,00 x 6,00 m) met erker (1,70 x 3,60 m) voorzien van trapkast en vloerbedekking.
- Slaapkamer 1 (4,10 x 4,00 m) met vloerbedekking en systeemplafond, voorzien van inbouwkast en wastafel.
- Eenvoudige keuken (3,00 x 4,40 m + 1,90 x 0,90 m) met laminaatvloer en voorzien van een 4-pits gasfornuis.
- Half betegelde badkamer (2,00 x 4,20 m) met douche, zitbad, wastafel en toilet.
- Half betegeld toilet met fonteintje.
- Half betegelde bijkeuken (3,00 x 2,50 m) met plavuizenvloer en opstelplaats voor de CV-ketel.
- Kelder (4,00 x 2,00 m) met een hoogte van 1,80 m, voorzien van betonvloer en watermeter.

De eerste verdieping is als volgt ingedeeld:
- Via een houten trapopgang is de eerste verdieping te bereiken.
- De houten spanten zijn nog zichtbaar en het dak is geheel afgetimmerd).
- Overloop (2,90 x 4,90 m).
- Slaapkamer 2 (2,90 x 4,20 m) met wastafel.
- Slaapkamer 3 (3,20 x 4,10 m).

Schuur (77 m²)
Naast de woning ligt een ruime schuur van totaal 7,00 bij 11,00 m. groot. Inpandig is een garage (7,00 x 3,20 m) met een betonnen tussenmuur, een betonvloer, een houten zoldervloer en voorzien van een automatische garagedeur. De schuur is opgebouwd uit houten spanten en voorzien van een betonnen vloer. De wanden zijn afgewerkt met hout, damwand en golfplaten. Het dak van de schuur is voorzien van dakpannen.

Tweede schuur (18 m²)
Achter de grote schuur ligt nog een kleinere houten schuur van circa 3,40 x 5,30 m, voorzien van een oude betonvloer en een golfplaten dak.

Tuinhuisje
Op het erf is een houten tuinhuisje (2,40 x 2,40 m) aanwezig wat deels over de erfgrens heen is gebouwd.

Erf
Tussen de woning en schuur ligt een bestraat erf met een oude rails.

Erfgrens
De erfgrens aan de achterzijde ligt op 1 meter van de achterliggende schuur van de achterbuurman en loopt dan parallel door het weiland.

Vraagprijs

€ 595.000,00 k.k.

Aanvaarding

In overleg.

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut