015 310 88 73

 

PIJNACKER Oude Leedeweg bij 16

Categorie: Wonen
Vraagprijs: € 495.000

Een bouwkavel van ca. 1.860 m² met ca. 9.070 m2 achterliggende grond met prachtig uitzicht, gelegen aan de Oude Leedeweg nabij 16 te Pijnacker.
Op deze kavel kan een vrijstaande woning worden gerealiseerd met een landelijk uitzicht op de Zuidpolder van Delfgauw. 
In de Randstad zijn weinig van dergelijke vergezichten te vinden. U heeft ruim drie kilometer vrij uitzicht en de kerktorens van Delft ziet u aan de horizon staan.

U komt te wonen aan de rand van een Weidevogelgebied. In het voorjaar zwieren de weidevogels voorbij en zomers grazen de koeien en de paarden aan de overkant van de sloot. De Zuidpolder van Delfgauw vormt een unieke polder die niet bebouwd zal gaan worden. Aan de overzijde van de Oude Leedeweg zal de komende jaren een nieuw natuurgebied worden aangelegd als onderdeel van Groenzone Berkel-Pijnacker.

Ondanks de weidse ligging van de bouwkavel zijn de voorzieningen van de stad dichtbij. Op loopafstand ligt het winkelcentrum van de woonwijk Keijzershof.
Het centrum van Pijnacker is slechts vijf minuutjes rijden. Via de op 350 m. afstand gelegen aansluiting op de provinciale weg N470 bent u binnen tien minuten in Delft, Zoetermeer of op de Rijksweg A12 en A13.
Ook zijn Den Haag als Rotterdam binnen twintig minuten via het nabij gelegen randstadrailstation te bereiken.

Kortom alle gemakken van de Randstad zijn dichtbij en toch kunt u prachtig weids wonen.

Wij zijn van harte bereid om u in een vrijblijvend gesprek meer informatie te verstrekken over de kavel en de bouwmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op telefoonnummer op 015-3108873.

Vraagprijs:

€ 495.000,- V.O.N.

Aanvaarding:

In overleg. 


Grotere kaart weergeven

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut