015 310 88 73

 

NOOTDORP Oudeweg bij 43

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 450.000

ALLE KAVELS VERKOCHT

Aan de rand van Nootdorp, onder de wieken van Molen De Windlust liggen deze prachtige bouwkavels.
Westmaas Makelaardij heeft deze ontwikkeling mogelijk gemaakt. Met trots bieden wij drie grote bouwkavels aan met ongekende bouwmogelijkheden. 

Op deze zeer ruime kavels kunt u naar eigen inzicht uw eigen woning aan het water laten bouwen. Door het toepassen van grote bouwvlakken heeft u hier echt de vrijheid om uw eigen kasteel te realiseren. De kavels liggen aan de rand van het historische Nootdorp, direct tegenover de monumentale molen De Windlust en de ingang van natuurgebieden het Bieslandse Bos, de Balij en het recreatiegebied De Dobbeplas.

De tijd in Nootdorp heeft de afgelopen decennia niet stilgestaan. Het dorp is gegroeid en onder andere voorzien van het moderne winkelcentrum De Parade, diverse horecavoorzieningen in de historische Dorpsstraat en vele scholen op loop- en fietsafstand.Met de metro, tram of trein bent u binnen een kwartier in Den Haag, Rotterdam, Delft of Zoetermeer en de rijksweg A12 en A13 liggen op slechts enkele minuten rijden. Nootdorp is hiermee één van de best bereikbare plaatsen in de Randstad.

Oppervlakte kavels:

Kavel 1: circa 1.334 m2 (waaronder circa 153 m2 water)  * VERKOCHT *
Kavel 2: circa 917 m2 (waaronder circa 108 m2 water)     * VERKOCHT *
Kavel 3: circa 771 m2 (waaronder circa 41 m2 water)       * VERKOCHT *

Vraagprijs:

Kavel 1: € 595.000,- V.O.N.  * VERKOCHT *
Kavel 2: € 495.000,- V.O.N.  * VERKOCHT *
Kavel 3: € 450.000,- V.O.N.  * VERKOCHT *

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut