015 310 88 73

 

DELFT Rotterdamseweg

Categorie: Wonen
Vraagprijs: € 399.000

ALLE KAVELS VERKOCHT

Zes prachtige bouwkavels in het unieke zelfbouw project Delfts Buiten met kavelgroottes vanaf 1.393 m2 tot 3.014 m2.

Wonen Leven Doen

Delfts Buiten is nergens mee te vergelijken. Zes riante kavels waarop u eindelijk het huis kunt bouwen dat u altijd heeft gewild. Groot, mooi en helemaal van u. De kavel is zelfs groot genoeg voor een tuinhuis of misschien wel voor een paardenstal. In een halflandelijke omgeving is Delfts Buiten een plek voor doeners en dromers. Wandelen met de hond of hutten bouwen met de kinderen, het is er de ideale plek voor terwijl de ligging uniek is. Het centrum van Delft ligt op een kwartiertje fietsen, Den Haag en Rotterdam zijn vlakbij.
Wonen, leven, doen, dat is Delfts Buiten.

Delft

Delft is in de eerste plaats de stad voor op de ansichtkaarten. Met de oude Hollandse ‘Vermeer’ huisjes langs de grachten in het historische centrum. Iedere zomer trekt Delft dan ook veel toeristen. Aangetrokken door de musea, de graven van de Oranjes en de vele leuke, kleine winkeltjes en restaurants. Maar Delft heeft meer gezichten. Delft is ook een praktische stad. Hoe kan het ook anders met iets meer van 100.000 inwoners. En Delft is een studentenstad, thuis immers van de Technische Universiteit, maar ook een sportstad met meer dan honderd sportverenigingen. Delft heeft vooral een eigen gezicht, modern met volop historie.

Locatie en voorzieningen

Delfts Buiten is groen. Gaat u maar eens kijken in het Ackerdijksebos dat grenst aan de zes kavels. U kunt er heerlijk wandelen. U kunt er heerlijk buiten zijn. De bedrijvigheid van vroeger is nog niet helemaal verdwenen. Tegenover Delfts Buiten ligt aan de eeuwenoude Delftse Schie een kleine, ambachtelijke scheepswerf. Het geeft de plek haar unieke, half landelijke karakter. Bereikbaarheid is een groot goed. De A13 is gelukkig vlakbij, net als vliegveld Rotterdam The Hague Airport. Dichterbij huis doet u de boodschappen. Op een paar minuten afstand vindt u ook de kinderopvang, een basisschool en een huisarts. En als u ‘een baantje wilt lopen’ bent u met tien minuten op Golfbaan Delfland.
Typisch is het voor Delfts Buiten dat alle voorzieningen binnen bereik zijn en het gevoel van buiten leven in tact blijft.
De locatie staat op historische grond. Al in de vroege middeleeuwen is er sprake van een buitenplaats, ‘een hofstede’ aan de Delftse Schie. Tot begin deze eeuw was de hofstede nog als boerenbedrijf in gebruik. Delfts Buiten is helemaal van nu, maar kent een lange en boeiende geschiedenis.

Laat u inspireren

Delfts Buiten betreft een zestal bouwkavels van verschillende grootte voor de bouw van royale vrijstaande villa’s. Om u een idee te geven van de mogelijkheden heeft de architect twee type voorbeeldwoningen ontworpen. U ziet twee ontwerpen; een villa in de landelijke, meer romantische stijl en een villa met een stoer gezicht en robuust karakter. 

Interesse

U kunt zich bij ons melden als geïnteresseerde en ontvangt dan alle informatie over de vrije bouwkavels die u nodig heeft. Ook kunt u een vrijblijvende afspraak maken om uw mogelijkheden te bespreken. U kunt ons hiervoor bereiken op 015-310 8873.

Vraagprijzen

Kavel 1 - 1.393 m2 : € 399.000,- v.o.n. * VERKOCHT *
Kavel 2 - 1.833 m2 : € 425.000,- v.o.n. * VERKOCHT *
Kavel 3 - 2.222 m2 : € 425.000,- v.o.n. * VERKOCHT *
Kavel 4 - 1.812 m2 : € 425.000,- v.o.n. * VERKOCHT *
Kavel 5 - 2.511 m2 : € 475.000,- v.o.n. * VERKOCHT *
Kavel 6 - 3.014 m2 : € 450.000,- v.o.n. * VERKOCHT *

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut