015 310 88 73

 

NOOTDORP Industrieweg 4e

Categorie: Bedrijfsmatig
Vraagprijs: € 115.000

Deze fraaie bedrijfsunit met kantoorruimte is gelegen op het bedrijvenpark ‘Oostambacht’ te Nootdorp. Een gevarieerd bedrijventerrein waarop zo’n 200 bedrijven gevestigd zijn. 

De begane grond omvat 38 m² VVO, de verdiepingsvloer 35 m² VVO, derhalve totaal 73 m². Op de begane grond kunt u uitstekend uw eigendommen opslaan en boven uw kantoorruimte inrichten. Deze ruimte is dus ideaal voor uw zakelijke en privé gebruik. 

De unit is opgebouwd uit gemetselde kalkzandstenen met aan de buitenzijde damwandplaten, voorzien van een betonvloer op de begane grond en een verdiepingsvloer van staalconstructie met houten vloerplaten.
De begane grond is ingedeeld als bedrijfsruimte van 38 m² en voorzien van een automatische overheaddeur (4 m. breed x 3 m. hoog) met loopdeur. De verdiepingsvloer van 35 m² is ingericht als kantoorruimte en is voorzien van houten kozijnen met HR  isolatieglas.

Vraagprijs

€ 115.000 k.k.

Aanvaarding

In overleg.

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut