015 310 88 73

 

PIJNACKER Koningshof 92

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 395.000

Op een ruim perceel grond van 880 m² bieden wij u de unieke gelegenheid om een nieuwe woning te bouwen in de historische oude kern van Pijnacker. Deze bouwmogelijkheid is gelegen aan de rand van het historische “Oude dorp” van Pijnacker.

Door de gunstige ligging van deze bouwkavel zijn alle voorzieningen van Pijnacker gelegen op korte afstand. Op slechts vijf minuten fietsen ligt het moderne winkelcentrum “Ackershof” en op loopafstand vindt u scholen en sportvoorzieningen. Via de Oranjelaan en de Tuindersweg is er een directe ontsluiting op de provinciale weg N470 die u naar Delft en Zoetermeer leidt en ook de metrostations Pijnacker-Centrum en Pijnacker-Zuid liggen op korte afstand. Kortom een betere locatie vindt u niet.

Op deze kavel kunt u voorop de kavel op een groot bouwvlak van circa 12,5 x 13 meter een riante vrijstaande woning laten bouwen. Eventuele bijgebouwen kunt u elders op de kavel plaatsen. Er zijn dus zeer ruime bouwmogelijkheden aanwezig. Bovendien is de kavel van oudsher omzoomd door een mooie groenpartij waardoor u heel beschut van de buitenwereld en ook volop in de zon in uw eigen riante achtertuin op het zuidwesten kunt zitten.
Om u te overtuigen dat het écht een zonnige tuin is, hebben wij een tweetal foto's toegevoegd.

Momenteel staat er nog een zeer verouderde kleine woning op de kavel. Teneinde u een impressie te geven van de bouwmogelijkheden op de kavel grond hebben wij een aantal leuke impressies ter inspiratie laten maken. Uiteraard kunt u natuurlijk ook uw eigen architect een ontwerp naar eigen keuze laten maken.

Belangrijke informatie vooraf is dat de koper het object in de huidige staat geleverd krijgt omdat er dan slechts 2% overdrachtsbelasting verschuldigd is. De koper moet dan wel zelf zorgdragen voor sloop van de opstanden en sanering van de grond. Alle te maken kosten hiervoor zijn zorgvuldig onderzocht en offertes zijn beschikbaar. De totale kosten hiervan bedragen maximaal € 33.500 (inclusief BTW), eventuele extra kosten zullen door de verkoper vergoed worden.
Op deze wijze bent u zeker van uw zaak en loopt u geen risico’s.

Wij zijn van harte bereid om u in een vrijblijvend gesprek meer informatie te verstrekken over de kavel en de bouwmogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op, telefoonnummer 015-3108873.

Vraagprijs

€ 395.000,00 k.k.

Oplevering

In overleg, kan per direct.

 

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut