015 310 88 73

 

ALMERE J. Huydecoperweg 2

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 650.000

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Dit vrijstaande riante woonhuis is gelegen aan de J. Huydecoperweg 2 te Almere, op een unieke locatie in het gebied Almere Buitenvaart, direct naast de Oostvaardersplassen, onderdeel van het Nationaal Park Nieuw Land.

Deze prachtige, onder architectuur, in 2000 gebouwde woning is ruim opgezet en beschikt over een gebruiksoppervlakte van circa 311 m². De woonkamer is zelfs 77 m² groot en op de begane grond bevinden zich verder een luxe keuken, twee ruime slaapkamers, kantoor en een prachtige badkamer.
Op de verdiepingsvloer is alle ruimte om meerdere slaapkamers te realiseren.

Rondom het woonhuis ligt een prachtige en goed onderhouden siertuin met een houten tuinhuisje en een rijbak voor uw eventuele paarden. Kortom een ideaal wonen om ruim en luxe te wonen met directe ingang op een prachtig natuurgebied.

Goed om te weten is dat deze woning thans nog een agrarische bestemming heeft. De woning heeft thans de bestemming ‘Agrarisch - Verbreed’ onder het bestemmingsplan ‘Agrarisch gebied Buitenvaart’ van Gemeente Almere. Koper kan eventueel via een wijzigingsbevoegdheid een bestemmingswijziging naar plattelandswoning aanvragen.

Indeling

Begane grond:
Entree in ruime hal, meterkast, geheel betegeld toilet met wandcloset en urinoir, ruime woonkamer (ca. 77 m²) met gashaard, open luxe keuken (ca. 19 m²), bijkeuken, 2 slaapkamers, kantoor en inpandige garage met automatische overheaddeur.

Zolder:
De zolder is voorzien van dakramen en ingericht als twee zeer grote ruimten waarvan diverse slaapkamers van zijn te maken.

De woning is bereikbaar via een mooie oprijlaan.

Prijs

Bieden vanaf € 650.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg.

 

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut