015 310 88 73

 

NOOTDORP Tedingerbroekweg 18

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 875.000

VERKOCHT

Deze royale villa bieden wij met trots aan.
De ruimte in- en om de woning is namelijk uniek te noemen en vindt u bijna nergens in de verstedelijkte omgeving van Nootdorp en Den Haag.

Op zelfs 1.715 m2 eigen grond komt u te beschikken over een royale villa, ruime garage, hobbykas en fraaie zonnige tuin aan het water. De villa is bereikbaar via een eigen oprijlaan met voldoende eigen parkeerplaatsen.

De villa is gelegen in de villawijk Landgoed van Vermeer in Nootdorp en wordt omgeven door andere prachtige onder architectuur gebouwde woningen. Deze villa heeft nog de charme van het oude tuindersdorp Nootdorp en is begin jaren tachtig eveneens onder architectuur gebouwd.

Op de begane grond van de woning vindt u de riante hal met prachtige vide, de grote woonkamer (45 m2) met open haard en schuifdeuren naar de achtertuin, de halfopen keuken, bijkeuken, de eerste badkamer en een grote slaapkamer.
Op de eerste verdieping vindt u maar liefst vier grote slaapkamers, een hobbyruimte en de tweede badkamer. 
De inrichting van de woning is wel toe aan een update en dit biedt voor u de gelegenheid de zee van ruimte naar uw eigen wensen in te delen.

In de goed onderhouden siertuin vindt u aan de achterzijde van de woning een leuke hobbykas en een zeer ruime garage die ook de mogelijkheden biedt voor het uitoefenen van uw bedrijf aan huis.

De woning is gelegen aan een zeer rustige weg en op slechts twee minuten rijden treft u het centrum van Nootdorp met winkelcentrum De Parade. Ook zijn er diverse scholen op wandelafstand bereikbaar. Openbaar vervoer voorzieningen zoals tram, bus, en trein liggen evenals de uitvalswegen A4, A12 en A13 op korte afstand. Indien u wilt recreëren dan fiets u zo naar de Delftse Hout en de Dobbeplas.

Graag nodigen wij u uit om deze woning te komen bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze makelaar die alle tijd zal nemen om de villa te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Vraagprijs

€ 875.000,00 k.k.

Aanvaarding

In overleg.

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut