015 310 88 73

 

NOOTDORP Nieuwkoopseweg 7

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 299.000

VERKOCHT

Deze vrijstaande woning op 636 m² eigen grond is gelegen aan de rand van het buitengebied van Nootdorp en is ideaal voor stellen of voor een klein gezin.

Op de begane grond van deze leuke kleine woning bevindt zich een keuken, douche, riante woonkamer en op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers.

Een vrijstaande woning onder de drie ton komt zelden te koop in de Randstad. Niet zonder stoelen of banken wordt dan ook geschoven dat de woning aan een aanzienlijke renovatie toe is om de woning naar de wensen van deze tijd te brengen. Ook zal er een nieuwe ontsluitingsdam en een eigen parkeerplaats moeten worden aangelegd door de nieuwe eigenaar. Na uw investering in een combinatie van tijd, geld en energie komt u gerieflijk te woning op uw eigen ruime perceel grond.

De woning is gelegen aan de doorgaande Nieuwkoopseweg in het glastuinbouwgebied Noukoop. Op slechts een paar minuten lopen treft u het metrostation Nootdorp. Rijksweg A12 is snel bereikbaar en u rijdt ook in korte tijd naar het leuke centrum van Nootdorp.

Geïnteresseerden verzoeken wij vriendelijk bij een bezichtiging u bij te laten staan door uw eigen deskundigen, zodat u zich goed kunt laten informeren over de renovatie en bijbehorende kosten.

Indien u vrijstaand wilt wonen in de Randstad voor een schappelijke prijs dan bent u van harte welkom voor een bezichtiging.

Indeling woning

De begane grond is als volgt ingedeeld:
- Entree in hal.
- Trapkast met kleine kelder met watermeter.
- Meterkast met electra-aansluiting (2 groepen).
- Woonkamer voorzien van houten vloer (3,5 x 5,3 + 3,3 x 2,1 + 2,8 x 0,7 m).
- Keuken (2,6 x 5,1 m) voorzien van zeer eenvoudig oud keukenblok en CV ketel.
- Badkamer (1,1 x 1,6 m), geheel betegeld voorzien van wastafel.

De eerste verdieping is als volgt ingedeeld:
- Via een bekleedde houten trapopgang is de eerste verdieping te bereiken.
- Overloop (1,6 x 1,1 m) met entree naar:
- Slaapkamer (3,4 x 3,5 m) met vaste kast.
- Slaapkamer (3,4 x 3,6 m) met vaste kast.

Vraagprijs

€ 299.000 k.k.

Aanvaarding

In overleg.

 

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut