015 310 88 73

 

PIJNACKER Monnikenweg nabij 15

Categorie: Wonen
Vraagprijs: 399.000

VERKOCHT

Deze aan het water gelegen bouwkavel biedt u de kans om vrij te wonen in de nieuwbouwwijk Ackerswoude te Pijnacker. Deze prachtige kavel van circa 577 m² ligt in het midden van de nieuwbouwwijk Ackerswoude op korte afstand van het winkelcentrum Ackershof, scholen, RandstadRailhalte Pijnacker en uitvalswegen.

De kavel heeft de bestemmingen Wonen-1 en Tuin. Binnen de bestemming Wonen-1 staat op de verbeelding van het bestemmingsplan een bouwvlak aangegeven van circa 18,0 meter breed en 14,5 meter diep. Dit bouwvlak mag tot maximaal 70 % bebouwd worden met een bebouwingshoogte van maximaal 7 meter. Voor uitgebreide informatie kunt u het bestemmingsplan ‘Verzamelplan 2017/2018’ van gemeente Pijnacker-Nootdorp raadplegen.

De kavel zal verkocht worden bij inschrijving. De inschrijving sluit op maandag 30 september 2019 om 12.00 uur.
De brochure met het daaraan toegevoegde inschrijfformulier kunnen wij u digitaal toezenden.

Vraagprijs

€ 399.000,- V.O.N.

Aanvaarding

In overleg.

Vraag een brochure aan
Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut